Markkinoista

”Vuonna 2024 vietetään 1700-luvun markkinoiden 30-vuotisjuhlamarkkinoita”

Lyhyesti markkinoista:

Ohjelmatarjontaa-isonkyron-markkinoilla

Elokuun toinen viikonloppu

Vuosittain elokuun toisena viikonloppuna järjestettävät Isonkyrön 1700 -luvun markkinat on valtakunnallisesti merkittävä ja yksi suurimmista käsityöläistapahtumista Suomessa. Tällöin käsityoläiset ympäri maan kokoontuvat kulttuurihistorialliselle Isonkyrön Vanhan kirkon alueelle myymään upeita käsintehtyjä tuotteitaan. Isonkyrön 1700-luvun markkinat on onnistunut kasvattamaan huikean brändin aitona ja tyylilleen uskollisena tapahtumana.

Markkina-alue

Markkinat on kuuluisat ainutlaatuisesta alueestaan ja tunnelmastaan Isonkyrön Vanhan kirkon kupeella.

Isonkyrön 1700-luvun markkinat, kehitystyö

Kehitystyö

Markkinoita kehitetään markkinavierailta ja myyjiltä saadun palautteen perusteella ja niiden järjestämisessä uudistutaan ajan vaatimusten mukaan. Maan parhaat käsityöläisten vanha-aikateemaiset markkinat.

Yhteistyön ja talkoon voima

Yhteistyön ja talkoon voima

Markkinat järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja yhdistysten kanssa.

Jaa kuva Isonkyrön markkinoista

Tekijäksi markkinoille?

Kaikki ei tapahdu itsestään tai pelkästään talkoilla. Tarvitsemme markkinaviikonloppuna tekijöitä mm. siivoamaan, kokkaamaan, valvomaan ja vahtimaan. Mikäli sinulla tai edustamallasi yhdistyksellä on intoa ja vastuuntuntoa, ota yhteyttä markkinahallitukseen tai lähetä viesti.

Isonkyron-1700-luvun-markkinavieraille

Vastuullinen toimija

Noudatamme viranomaisvelvotteita ja haemme asianmukaiset luvat tapahtuman järjestämiselle. Paikan päällä on ensiapupäivystys koko markkinoiden ajan. Järjestyksenvalvojamme valvovat, että vieraidemme käynti markkina-alueella on vaivatonta ja turvallista. Aluettamme vartioidaan myös yöaikaan. Liikenteenohjaajamme huolehtivat turvallisemmasta liikenteestä sekä mahdollistavat sujuvan pysäköinnin. Kuljetukset pysäköintialueilta ja takaisin tapahtuvat Zetoori Zäföörien toimesta. Huolehdimme alueella jätehuollon toimivuudesta.

Markkinahallitus

Markkinoiden järjestelyistä v.2024 vastaavat:

  • Johanna Talso, puheenjohtaja
  • Helena Tuuri-Tammela, varapuheenjohtaja
  • Marina Roos, sihteeri
  • Ullamaija Tiitinen, rahastonhoitaja
  • Marja Lehtonen
  • Annika Kartano
  • Ari Maunuksela
  • Tomi Heinilä
  • Aino Ikola